Skiføret torsdag 5. mars 2020

Nydelig i Lillomarka i går, torsdag 5. mars 2020.

Selv tok jeg et par gammeldagse smørefrie ski, visstnok fra minigjenbrukssentralen på Romsås. Håpløs gli, perfekt feste. Og så var det bare å gå og gå.

Grunnet en evigvarende forkjølelse (?) var formen røten. Fort gikk det ikke. Til og med et par damer gikk forbi meg! Men alle folk var hyggelige og blide der de gikk og nøt sola. Og ingen lo av meg selv om jeg gikk så inderlig sakte. :-)

Det var slettes ikke for mye sne. Og det er tvilsomt om føret vil overleve regnet som er meldt til søndag. Men der jeg gikk, var det ingen steder med for lite sne. Alt i alt bortimot en perfekt skidag!

Føret var vekslende. Jeg traff på et par som hadde kommet opp fra Ammerud på smøreski. Og de hadde problemer. Da jeg selv tok av meg mine egne ski, satt sneen fast under dem. Når selv smørefrie ski kladder, vet man at det er et problematisk føre.

PS: Kartet er hentet fra sporing av turen med Sports Tracker. Der finner man også flere bilder.