Friluftslivets uke 2. – 10. september

I Friluftslivets uke blir det organiserte turer og morsomme friluftsaktiviteter over hele Norge, i regi av lokale friluftslivsorganisasjoner, friluftsråd, kommuner og andre organisasjoner. Soppturen vår 5. september annonseres for eksempel som en del av Friluftslivets uke.

Målet med Friluftslivets uke er å gi flere opplevelsen av hvordan det er å være ute. Gjennom lokale tur- og aktivitetsmuligheter vil vi vise hvor fantastisk den norske naturen er – ikke minst i nærmiljøet!

2. – 10. september er det klart for en storstilt Friluftslivets uke i Oslo og Akershus!

Det er aktiviteter for store og små, hva med kanopadling, skogstur, historisk vandring, sopptur eller et måltid på bål? Nå har du muligheten til å bli kjent med spennende organisasjoner, samt naturperler i nærområdet eller ved å ta en tur over kommunegrensa.

Og ikke minst – bli med på en natt i naturen 2. september!

Sjekk ut det fyldige programmet for aktiviteter i Friluftslivets uke 2017 i Oslo og Akershus!

Med ønske om en god Friluftslivets uke 2017 – og en minnerik #nattinaturen!